load icon
ERIK JØRGENSEN10846-12292

Aften i Venedig

2.400 DKK

Fotografisk fiktion. Fotoprint med lysbestandigt pigmentblæk på EPSON Premium Semigloss - 38 x 58 cm monteret i Bainbridge passepartout (farve 4065 'æggeskal') og i træramme 50 x 70 cm. Monteres med plexiglas ved forsendelse, ellers med alm. rammeglas. Billedet produceres i højst fem nummererede eksemplarer, alle signeret på bagsiden.

Kunstner: Erik Jørgensen
Segement:  Experienced artist
UnikaRamme:  Blæk på akrylpapir, Fotoprint
Kunstretning:  Figurativ i ramme
Produkt info:
Bredde: 70 cm,  Højde: 50 cm,  Dybde: 4 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Aften i Venedig | UnikaRamme
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Erik Jørgensen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.