load icon
GITTE VEJE8861

Grønt gennembrud .

7.200 DKK

Denne her fantastiske flok er kommet for at se underet ; en mælkebøtte er flyttet ind! Efter at have arbejdet med baggrunden/tapetet og have fundet de helt rigtige lamper, malede en hare hver dag. Den sidste dag skete underet, at jeg kunne male den centrale mælkebøtte. Jeg nød at lave billedet. I al sin enkelhed er billedet inspireret af kultur-natur problematikken, - og harerne og jeg går ind for flere mælkebøtter.

Kunstner: Gitte Veje
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på hørlærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 90 cm,  Højde: 120 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Grønt gennembrud .

Kontakt Gitte Veje personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.