load icon
LONE GADEGAARD DYRBY10626-11976

Frihed

Solgt

“Nordiske Runer med gode toner” Mit budskab med disse 6 værker er, at sætte fokus på, hvad tre gode ting eller ord, du kan gør eller sige hver dag, kan have af positiv virkning. Det er den mest velkendte og veldokumenterede øvelse inden for positiv psykologi. Gør tre gode ting eller brug positive ord dagligt i bare tre uger, så vil dit lykkeniveau stige mærkbart. Her er mine positive ord, pakket ind i skønne positive farver og skrevet med de smukke og mytiske nordiske runer. Maleriet er indrammet i fin sort svæveramme som er inkl. i prisen. #karma #visdom #tillid #godhed #frihed #fred

Kunstner: Lone Gadegaard Dyrby
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 80 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Frihed

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Frihed | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Lone Gadegaard Dyrby

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.